Termeni si conditii - S.C. Bel Art Cosmetics S.R.L.
Termeni si conditii

S.C. Bel Art Cosmetics S.R.L. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in str. Corbeni Nr. 22, sector 2, Bucure?ti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/16271/2005, avand codul unic de inregistrare RO17984920.

I. Accesul la site
Accesul site-ului www.belpromakeup.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. Bel Art Cosmetics S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.II. Copyright
Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al Bel Art Cosmetics S.R.L. Acesta este proprietatea Bel Art Cosmetics S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Bel Art Cosmetics S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.III. Informatii personale
Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. Bel Art Cosmetics S.R.L. va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. Bel Art Cosmetics S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.IV. Securitatea datelor personale

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR). Scopul principal al acestui regulament este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Este un moment potrivit sa va informam cum protejam datele dumneavoastra personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.
Colectam date in scopuri determinate, explicite si legitime.
Datele cu caracter personal colectate sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce e necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate

Ce date prelucram:
Colectam de la dumneavoastra informatii ca: numele dumneavoastra, adrese de livrare si facturare, adresa de email, numar de telefon, fisiere de tip cookie. Limitam tipul datelor colectate la ceea ce este strict necesar in raport cu scopul in care sunt prelucrate.
Aceste informatii sunt necesare pentru a putea emite facturi fiscale, pentru a realiza avize de marfa si de expediere, pentru a va putea prelua retururi de marfa sau pentru a opera intrari in service, pentru a va informa in legatura cu comenzile dumneavoastra si cu campaniile curente si viitoare ale companiei.
Datele sunt colectate in scopul respectarii obligatiilor legale carora ne supunem (obligativitatea facturarii comenzilor, intocmirii contractelor etc.).
Pe scurt, drepturile dumneavoastra sunt urmatoarele:
Dreptul la informare: poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale.
Dreptul la acces: poti accesa oricand datele tale in sectiunea "Contul meu".
Dreptul de rectificare a datelor: poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa.
Dreptul la stergerea datelor: dreptul de a fi uitat – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege.
Dreptul la restrictionarea prelucarii: poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege.

Bel Art Cosmetics S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.
Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.


Bel Art Cosmetics S.R.L. prin platforma euplatesc.ro garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele Bel Art Cosmetics S.R.L.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.belpromakeup.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.belpromakeup.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.belpromakeup.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.V. Site-ul belpromakeup
Site-ul www.belpromakeup.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre Bel Art Cosmetics S.R.L.VI. Pret
Preturile prezente pe site includ TVA.

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.VII. Modalitati de plata
Plata se poate efectua:

-Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de Bel Art Cosmetics S.R.L. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul belpromakeup. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la comenzi@belpromakeup.ro, atasand o copie a OP-ului.
-Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.
-Online cu cardul de credit/debit prin platforma euplatesc.


Bel Art Cosmetics S.R.L. accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro.VIII. Livrarea comenzilor
Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.belpromakeup.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, Bel Art Cosmetics S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.


IX. Limitarea responsabilitatii
Bel Art Cosmetics S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

Bel Art Cosmetics S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

Bel Art Cosmetics S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

Bel Art Cosmetics S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.


Bel Art Cosmetics S.R.L. nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Bel Art Cosmetics S.R.L. a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
orice alta problema legata de serviciile site-ului.


Bel Art Cosmetics S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si Bel Art Cosmetics S.R.L. nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

X. Actualizarea continutului
Bel Art Cosmetics S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.


XII. Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.